Carme Obradors

Itinerari d’impuls a projectes econòmics transformadors

Els Projectes de la 2a edició

Infinity Music Academy

Somos Infinity Music Academy, la opción efectiva para la formación musical para la ejecución de instrumentos y del canto. Nuestro trabajo está enfocado en llevar la música a un nivel personalizado o grupal y que responda a la necesidad de tiempo, gustos y nivel de conocimiento de nuestros alumnos. La Música vive en ti, abre la puerta la puerta de tu mente para que entre.

MigraJob

Creamos un espacio seguro a través de la plataforma digital donde las empresas y los refugiados pueden comunicarse libremente, proporcionar y recibir trabajos compatibles y cerrar sus brechas de habilidades.

La mongeta màgica

Preparación de platos deliciosos,respetuosos con los animales y con el planeta. Presentación cuidadosa y original de platos únicos que te fascinará, cocina vegana-vegetariana, platos tradicionales frescos y saludables.

Caterings, comidas y cenas, para cualquier evento: familiar,de empresas,de amigos etc

Contacte

conchisbd64@gmail.com

722267118

Holm

Mitjançant el Circ Social com a eina educativa i transformadora, potenciar l’expressió del desig i la motivació en els i les joves, i treballar certes habilitats i valors necessaris per a una inserció laboral. Posteriorment fer contacte amb cooperatives o empreses del gremi desitjat, i que hi puguin entrar mitjançant la figura d’aprenents, per tastejar i aprendre. Acompanyats per una figura educativa que farà el seguiment entre l’empresa i el/la jove.

Contacte

emma.mr90@gmail.com

677386480

Cuidem-nos

Oferim un equip de persones cuidadores qualificades per satisfer les necessitats físiques, biològiques i emocionals bàsiques al domicili. Per tal de garantir-ne la qualitat, formem i assessorem de forma continuada i alhora afavorim l’especialització en diferents àmbits de les cures.

Generar una xarxa entre diferents entitats, recursos sanitaris i sociosanitaris.

Valorem i empoderem l’art de cuidar.

Arremanga’t les mànigues

Som TINCART* ajudem a impulsar projectes artístics transformadors.

i actualment estem treballant amb el projecte de formació i divulgació

Arremanga’t les Mànigues per apropar l’artesania a nens i joves

Contacte

socunajoia@gmail.com

647 390 317

Anglès als barris

El nostre projecte Anglès als Barris neix amb l’objectiu de donar resposta l’insuficient nivell d’anglès ofert als centres públics i a l’elevat cost de les acadèmies convencionals.

Puente

Es un proyecto para preparar a las personas refugiadas recién llegadas a entrar en el programa de mentoría de la Generalitat.

El proyecto trata de una formación amplia de los aspectos socio-culturales del territorio.

Contacte

mahmoud.assy@hotmail.com

Promouen:

Financien