Carme Obradors

Itinerari d’impuls a projectes econòmics transformadors

Els Projectes de la 1a edició

La Sex Truck

Som Les Magranes, un projecte viu, fèrtil, juganer i provocador. Hem creat La SexTruck, la caravana pedagògica on la sexualitat, l’afectivitat i els feminismes aniran sobre rodes!

Júlia Larrosa

Sóc Júlia Larrosa i faig un projecte de disseny i creació de pàgines web per ajudar cooperatives de comunicació i petits projectes, artistes, artesans a potenciar la visibilització i comunicació, sempre partint del feminisme i l’economia social.

Tracta’m

Som Tracta’m, una cooperativa de fisioterapeutes. Oferim tractaments a domicili a persones amb problemes de mobilitat, a preus adaptats per facilitar l’accés a aquests serveis

XaladArts

XaladArts és un projecte d’animació i circ social que realitza intervencions vinculades a projectes de dinamització als barris a través de les aavv i altres entitats amb voluntat de continuïtat i xarxa. Per exemple, ma col.laboració amb aavv Can Deu amb Circ del Nord.

Sóc l’Essa

Hola! Soc l’Essa, gestionaré els serveis derivats de la Nau Coop. Un espai de co-working de l’economia social i solidària de Sabadell. A través d’aquesta projecte assessoraré i facilitaré xarxa d’acollida a persones nouvingudes amb la meva experiència.

La Kuadrilla ESS

La Kuadrilla es una cooperativa de reformas integrales del hogar, mantenimiento y nuevas instalaciones.

Un espacio donde podemos empoderarnos y recuperar la dignidad laboral frente a un mercado competitivo que deja fuera a grandes profesionales por falta de papeles.

Uno de nuestros frentes es combatir está situación facilitando la obtención de papeles y potenciando la economía social y solidaria.

Contacte

lakuadrillaess@gmail.com

722743690 (Vicente)

Colors del món

Colors del Món som un grup de joves africans que fa poc que hem arribat i fem bijuteria i altres productes per tu! Amb això, cobrim les nostres necessitats bàsiques però també ens ajuda a conèixer i entendre la societat catalana. Ens podràs trobar amb una paradeta a fires i esdeveniments socials o contactant amb nosaltres al 610610747 o per facebook!

Contacte

610610747

Supercoopera

Nosotr@s dede Autogestion de la Pahc estamos creando un Supermecado Cooperativo y Social. Donde las protagonistas del proyecto son las personas que se empoderan de la situacio. Recuperamos la comida que nos dan Mercavalles, entre otras accciones tambien hacemos espiguladas periodicas. Un proyecto que busca combatir la pobreza alimentaria y pasar a ser parte de la solución y por tanto mejorar la situación social de las personas y familias participantes.

Contacte

associacio.i.escaig@gmail.com

722725310

Qawia

Qawia és un projecte de càterings de platets del mediterrani per esdeveniments.
Agafem la paella pel mànec per sortir de la roda de la pobresa.

Contacte

636025633

Bag Collection

Soc l’Aina Garriga i he creat un projecte per substituir el plàstic d’un sol ús per productes tèxtils de llarga durada. Amb el meu projecte ofereixo una alternativa quotidiana i creo consciència sobre el consum de plàstics. Els materials que utilitzo són lonetes de camió en desús, restes de teixits de grans produccions i teixits ecològics.

Contacte

bacaina@gmail.com

670457818

Empenta coop

El projecte Empenta vol donar eines i suport a esdeveniments impulsats des de la base, des d’una perspectiva transformadora de la societat i l’entorn a través dels valors com l’ecologisme, el feminisme o la inclusió social.

Contacte

empentacooperativa@gmail.com

Promouen:

Financien